måndag 7 november 2011

Vad är en psykopat?

en psykopat kan vara en hög person eller en tjänstman också som lider till med hatisk , hätskhet eller hatfull.
som kan behandla andra människor illa och försöker använda systems regler för egen ville mot andra personer.
En psykopat är en person som saknar förmågan till empati och är utan samvete. Psykopati är en personlighetsstörning som är svår att diagnostisera. Ofta vet personer med störningen att de skiljer sig från normal befolkningen. De ser sig dock oftast inte som sjuka utan bara som mera intelligenta än omgivningen. De anser ofta att de sociala spelregler som gäller i ett samhälle gäller för alla utom dom själva.
Eftersom benämningen Psykopat oftast associeras med en negativ personlighets störning. Så används ordet som ett negativt omdöme på personer man är i konflikt med. De flesta som personer som i vardagstal benämns psykopater lider inte av psykopati.

Enligt viss litteratur så har ca 4% av befolkningen en personlighets störning som kan betecknas som psykopati. Det är inte helt bevisat vad psykopati beror på. Den vanligaste förklaringen är att sjukdomen beror på en obotbar hjärnskada.

Känslor som empati är mycket komplexa och kräver stor inlevelseförmåga, en psykopat saknar denna förmåga. Psykopaten vet dock hur det sociala "spelet" mellan människor fungerar och är en mästare på att spela detta spel. På grund av detta är det mycket svårt direkt förstå om en person har en psykopatisk störning.

om vi ska bara fördöma vanliga människor och peka ut som psykopat utan att utreda på rätt sätt  vi kommer få skuld i känslan på grund av bristande på samvete den som fixa sådana situationen och har makt är värsta psykopat den kan vara en tjänstman eller nån som har makt den person kan vara värsta psykopat i hela världen ,, rasister som använder lag och regler och har makt precis som ,,,,....
Psykopaten vet hur man effektivt utnyttjar omgivningens svagheter.

Vom ad är en sociopat?

En sociopat har samma kännetecken som en psykopat. Sociopaten har haft en utsatt barndom (våld, övergrepp, otrygghet etc). Som givit honom/henne en personlighet som skiljer sig från det som brukar anses som normalt.
Sociopaten uppvisar samma beteende som en psykopat. Sociopaten liksom psykopaten ser sig
själv som högre eller bättre än alla andra. Han anser sig kunna kräva speciell beundran och respekt av andra.
Vissa författare som forskat på sociopati/psykopati ifrågasätter om
det är två olika personlighets störningar. Det skulle kunna vara en och samma störning. I de fall som trauman under uppväxten lett till en sociopatiskt beteende så skulle det även i detta fall kunna bero på hjärnskador.

En annan teori som framförts är att ett sociopatiskt beteende kan bero på både miljön under uppväxten samt hjärnskador. Dvs att en problematisk uppväxt i samband med en störning på hjärnan tillsammans skapar sjukdomen sociopati. Samma teori säger att om uppväxten varit normal utan sociala trauman så hade personen inte utvecklat sitt sociopatiska beteende

Beteendestörning hur yttrar den sig?

Ofta används ordet personlighetstörningar synonymt med beteendestörningar.

Det finns ett stort antal beteendestörningar. Gemensamt för dessa är att den som har en störning haft den under lång tid. Personen förstår ofta inte själv att hon/han har en störning. Störningen påverkar personens hela livssituation. Den påverkar personens relationer till omgivningen, men även personens egna tankemönster.

Det går inte att se på en person om den har en beteendestörning.
Några av de mest omskrivna beteendestörningarna är:
  1. Fobisk beteendestörning
  2. Borderline
  3. Tvångsmässig beteendestörning
  4. Osjälvständig störning
  5. Antisocial störning
  6. Narcissistisk störning
De flesta människor har i större eller mindre grad någon beteendestörning. Ofta är dock störningen så liten att den inte är något problem för personen eller omgivningen.
Det går normalt inte vid ett första möte med en person avgöra om personen lider av någon störning. Psykopater upplevs ibland som mycket älskvärda personer de första gångerna man träffar dom. De är mästare på att uppträda som "normala" personer.

Narcissisten

Narcisstiska störningar är mycket vanliga hos de personer som har psykopatiska drag.
Narcissisten tror att hela universum kretsar kring honom.
Några av personlighetdrag som kännetecknar en narcissist är:
  1. Narcissisten ser sig själv som mer värd än omgivningen.
  2. Narcissisten kräver, och tycker sig ha rätt till mycket uppmärksamhet av sin omgivning.
  3. Narcissisten kan inte se sina egna brister och svagheter.
  4. Narcissisten kan inte känna medkänsla med sina medmänniskor.Han har en brist på empati.
Narcissisten kan inte ta kritik. Blir rasande och förödmjukad om han/hon blir kritiserad.

Hur känner man igen en psykopat?

Det är mycket svårt att känna igen en psykopat. Ofta upplevs psykopaten som charmerande och trevlig vid de första kontakterna. Psykopaten är en mästare att spela rollen "normal".

Det finns dock några varningssignaler som man kan lära sig känna igen. Dessa är:

Låt dig inte luras av psykopatens insmickrande sätt. Psykopaten är en mästare i att dupera sin omgivning.
  1. Personen försöker sätta sig över dig vid första mötet. Personen vill markera sitt "större" värde jämfört med dig. Personen kan göra detta genom att poängtera vilka skolor, vilket lön, vilken roll eller uppdrag som personen påstår sig ha.
  2. Psykopatens ständiga följeslagare är mytomanen. Se om du hittar direkta sakfel i det som personen berättar. Verkar något för otroligt för att vara sant så är det ofta det.
  3. Kall, tom och stirrande blick. Många beskriver psykopatens blick som mer "stirrande" än normal personens. Psykopaten stirrar på sin omgivning utan att han själv tänker på det.
Förtäckta eller direkta hot. Psykopaten.
  1. använder ofta hot i någon form för att få igenom sin vilja. Hoten kan ofta verka oskyldiga och var på formen. Om vi inte gör så "här" så kommer följande att hända.
  2. Personen har ofta en grandios uppfattning om sig själv. När personen berättar om vad han/hon gjort i livet så blir det ofta överdrivet.
Personen behandlar människor i sin omgivning olika beroende på deras roll. Tex "trampar" på underlydande och "fjäskar" för överordnade.
Det går normalt inte vid ett första möte med en person avgöra om personen lider av någon störning. Psykopater upplevs ibland som mycket älskvärda personer de första gångerna man träffar dom. De är mästare på att uppträda som "normala" personer.
Det finns idag ingen verksam behandling för att bota människor som är psykopater. Psykopaten själv anser sig inte lida av någon sjukdom.
Efter skilsmässan så bör du distansera dig så mycket det går från personen. Skicka inga julkort, svara inte på email eller brev från personen osv.

Du kommer att bli lurad under skilsmässan. Psykopaten kommer att se till att du av omgivningen upplevs som "skurken". Samtidigt som kommer psykopaten att både känslomässigt och ekonomiskt försöka råna dig på allt du äger.

Det finns ingen enkel lösning, det bästa är att skilja sig omedelbart.

Naturligtvis så kan en person uppvisa ovanstående kännetecken utan att vara en psykopat. Stöter man på dessa ska man dock vara extra försiktig och se dessa som varingsklockor. När dessa ringer så kan det betyda att allt inte stå rätt till.

Kännetecken på en psykopat

Det är mycket svårt att ge någon diagnosen psykopati. Det flesta psykologer klarar inte av att ställa diagnosen på ett korrekt sätt. Psykopaten är mycket manipulativ och kan ofta dupera sin omgivning. Listan nedan kan därför inte användas av en lekman för att ställa diagnos på sig själv eller på sin omgivning. Den kan dock användas för att förstå vilka beteenden som tillsammans kännetecknar en psykopat. Enligt Hare(bok nr 2 i litteraturlistan) så kan en person som får mer än 30 poäng vara psykopat. Varje påstående som stämmer ger två poäng. Påståenden som är fel ger noll poäng. Påståenden som kan stämma ger en poäng. Maximalt kan man få 40 poäng.
För att klassificeras som psykopat ska man uppvisa en mängd beteendestörningar.
Kännetecken på en psykopat enligt Hares checklista:
  1. Munvig och charmig
  2. Ständigt behov av spänning och nya impulser
  3. Bristande ansvar för egna handlingar
  4. Mytomani, ljuger lätt och trovärdigt
  5. Svekfull och manipulativ
  6. Egocentrisk och grandios
  7. Saknar helt ånger och skuldkänslor
  8. Empatistörning (dålig inlevelseförmåga)
  9. Parasiterande livsstil/lever genom andra
  10. Bristande kontroll över beteendet, lättväckt aggressivitet
  11. Promiskuöst och egoistiskt sexualliv
  12. Tidiga beteendeproblem (före tolv års ålder)
Kortsiktigt agerande, bristande.
  1. långsiktig planering
  2. Impulsivitet
  3. Flackt känsloliv
  4. Frekventa äktenskap och samboförhållanden
  5. Ansvarslöst föräldraskap
  6. Ungdomskriminalitet (före 15 års ålder)
  7. Nya kriminella handlingar under permission
Flera typer av lagbrott bland de följande tio: inbrott, rån, narkotika, olaga frihetsberövande, mord eller mordförsök, olaga vapeninnehav, sexualbrott, grov oaktsamhet, bedrägeri, rymning från fångvårdsanstalt.

Finns det barn och tonåringar som är psykopater?

Enligt de definitioner som finns så kan barn eller tonåringar inte vara psykopater. För att kunna ställa diagnosen psykopat så måsta den person man utvärderar vara mentalt färdigvuxen. Normalt så brukar man dra gränsen vid 20 år. De personer som får diagnosen psykopati har dock haft tydliga störningar redan under sin uppväxt.
Speciellt tonåringar kan ibland vara helt självupptagna och sakna empati. Det behöver dock inte vara ett tecken på att de har en beteendestörning.
Dessa störningar har ofta varit på formen:
  1. Grymhet mot andra barn, även mot syskon
  2. Ljuger inför och manipulerar sin omgivning
  3. Genomför bedrägerier och stölder
  4. Anlägger bränder
  5. Vandaliserar
  6. Använder våld och trakasserar sin omgivning
  7. Skolkar
  8. Uppvisar sexuell brådmogenhet
Tycker om att skada och plåga djur.
Enstaka incidenter är inte alarmerade. Tydliga varningstecken på att barnet har problem, är om uppväxten kantas av händelser som beskrivs ovan. Man behöver då professionell hjälp.

Är min chef psykopat

Din chef är troligen inte psykopat. De flesta människor är inte psykopater. Detta gäller också chefer.
Din chef kan vara jobbig utan att för den skull vara en psykopat.
Psykopaten gör allt för att nå en maktposition. Detta medför att personer mer psykopatiska drag är överrepresenterade i chefs och ledarbefattningar.

Enligt vissa beräkningar är 2-4% av befolkningen psykopater. För personer i ledande ställning är den siffran högre.

Enligt viss litteratur kan siffran vara så hög som 5%. Dvs fem procent av alla chefer kan vara psykopater, kanske har du haft oturen att få en sådan till chef?

Är alla politiker och företagsledare psykopater?

Nästan inga politiker eller företagsledare är psykopater.

Bland chefer och makthavare är dock andelen psykopater högre än hos övriga befolkningen. Fortfarande är andelen mycket liten.

För att överleva i maktens korridorer så måste ibland vara hårdhudad. Det betyder inte att man är en psykopat.
Vissa forskare påstår att det är ovanligt med psykopater på de riktigt "höga" befattningarna inom företag och stat. Detta på grund av att psykopaten inte klarar att lägga ner det arbete som kräva som för att nå dessa poster.

Psykopaten vill ha omedelbar tillfredsställelse.

Är alla brottslingar psykopater?

De flesta brottslingar är inte psykopater. Bland personer som är dömda för grova våldsbrott är personer med psykopatiska personligheter starkt överrepresenterade.
Bland vaneförbrytare är psykopater starkt överrepresenterade.
tros ha en personlighet som kan klassificeras som psykopatisk.

Dessa personer är ofta inte mottaglig för den "rehabilitering" som ges i fängelserna utan blir återfallsförbrytare.

Hur hanterar man en chef som är psykopat?

Det man ska göra är att direkt börja söka ett nytt jobb. Dokumentera allt som sker, tex i en dagbok. Räkna med att ingen i företaget kommer att ta din sida vid en konflikt med chefen. Vägra delta i olagligheter som initieras av chefen.
Räkna inte med att någon kommer att ta ditt parti om du kommer i konflikt med chefen.
Se till att du alltid utför dina arbetsuppgifter på ett korrekt sätt, dokumentera detta. Bered dig på att alla svagheter hos dig som din chef hittar kommer att användas emot dig.

Chefen kommer att ta åt sig äran av allt som lyckas på jobbet. Det som misslyckas kommer han/hon se till att du får skulden för.

Var beredd på att din chef mycket snabbt kan slå om från att vara en insmickrande person till att ge dig en rejäl utskällning.

Skaffa mer kunskap i ämnet så att du förstår vad som händer. Läs tex någon av böckerna litteraturlistan.

Hur hanterar man en äkta hälft som är psykopat?

Skilj dig så fort du kan.

I texten nedan beskrivs personen med störning psykopati som en "han", det kan naturligtvis lika gärna vara en kvinna.

Räkna med en mycket jobbig skilsmässa. Din partner kommer att lova att ändra på sig om du stannar kvar. Han kommer också att hota dig om du inte ger med dig och stannar. Genomför du skilsmässan så kommer han att bråka om allt. Om bohaget, om barnen, om bostaden ....
Omgivningen kan inte förstå varför du vill lämna din partner. Hon som är så trevlig. Psykopaten är en ulv i fåra. kläder.
Han kommer att anklaga dig för en mängd hemskheter. Han kommer att baktala dig hos era vänner och släktingar. Psykopaten kommer att försöka förvandla ditt liv till ett "helvete". I
de flesta fall så lyckas han med det.

Alternativet är dock mycket värre. Stannar du kvar hos psykopaten så kommer resten av det liv att vara mycket jobbigt. Psykopaten kommer metodiskt att bryta ner din självkänsla. Allt som går fel i era liv kommer att vara ditt fel. Det blir bara värre med tiden. Även om psykopaten kommer att lova att bättra sig efter att du försökt säga ifrån. Psykopaten kommer att manipulera eran omgivning så att det framstår som att du är den svaga och usla partnern i ert förhållanden. Omgivningen kommer att tycka att du har haft tur som träffat en så framgångsrik och omtänksam man.

När du skiljer dig från en psykopat så räkna inte med att ni kommer att kunna ha någon relation efter skilsmässan.

Efter skilsmässan så bör du distansera dig så mycket det går från personen. Skicka inga julkort, svara inte på email eller brev från personen osv.

Du kommer att bli lurad under skilsmässan. Psykopaten kommer att se till att du av omgivningen upplevs som "skurken". Samtidigt som kommer psykopaten att både känslomässigt och ekonomiskt försöka råna dig på allt du äger.

Det finns ingen enkel lösning, det bästa är att skilja sig omedelbart.

är det att bota en psykopat?

Det är inte helt klarlagt vad som orsakar beteendet psykopati, sociopati eller andra beteendestörningar.
Psykopaten ser sig inte som sjuk. Hon tycker inte att hon behöver någon behandling. Han anser ofta att han är smartare och överlägsen sin omgivning.
Det finns en mängd teorier. De flesta teorier tror idag att det beror på en hjärnskada alternativt på skador som orsakats under uppväxten genom en otrygg uppväxtmiljö kantad av övergrepp från omgivningen.

Idag anses den troligaste faktorn vara en medfödd hjärnskada. Det finns idag ingen teknik att diagnostisera den eventuella hjärnskada som skulle ligga bakom beteendestörningen. Det finns inte heller någon behandlingsmetod för denna skada.

En mängd psykologer som anser att beteendestörningen beror på faktorer som påverkat individen under uppväxten, har försökt olika typer av terapier för att ändra beteendet hos personer som fått diagnosen psykopati. Dessa behandlingar har ofta varit verkningslösa.

Det finns idag ingen verksam behandling för att bota människor som är psykopater. Psykopaten själv anser sig inte lida av någon sjukdom.

Psykopatens väsen

Ordet psykopat har en stark negativ klang för de flesta människor, ordet används ofta som ett skällsord. I dagens film och litteratur är intresset stort för psykopati.
Psykopaten är ofta en charmig person, som lätt blir omtyckt vid första kontakten.
En psykopat är med en enkel förklaring en person som saknar förmågan att känna empati med sin omgivning. En psykopat vet vad som är rätt och fel, men tycker att han står över de regler och normer som finns i samhället. Han saknar vad man normalt kallar samvete.

Psykopaten vet vad han vill och är beredd att göra vad som helst för att få sin vilja igenom. Psykopaten tar gärna åt sig äran när saker går bra men ser till att andra får skulden för misslyckanden.


Psykopaten är en farlig person att bli osams med eftersom psykopaten kommer göra allt som finns i hans makt för att få sin vilja igenom. Du kan aldrig vinna mot en psykopat. Det enda du kan göra är att isolera dig från psykopaten. Dvs se till att du slipper direkt kontakt med personen.

Tidigare trodde man att psykopaten alltid var en man. Senare forskning har visat att det lika gärna kan vara en kvinna. Kvinnliga psykopater är ofta svårare att upptäcka, eftersom dessa inte lika ofta tar till våld. Enligt vissa författare har ca 4% av befolkningen sådana beteendestörningar att de uppfyller de kriterier som finns för en psykopat.

Den här sidan är skriven av en nyfiken lekman inom området och bör endast ses som en ytlig översikt över ämnet beteendestörningar och psykopati.
Vill du veta mer om ämnet läs gärna de böcker som finns i litteraturlistan. Boken 
psykopatens värld .

Din släkting kan vara psykopat

Ljuger morbror om semesterresor och jobbframgångar? Pratar kusinen illa om dig inför mormor för att få egna fördelar?
Din släkting kan vara psykopat.
- En psykopat kan vara väldigt charmig. Det är lätt att bli imponerad, säger Niklas Långström, psykiater och våldsforskare vid Karolinska institutet.

Tiotusentals svenskar är psykopater, enligt forskare. En del av dem sitter i fängelser eller finns i rättspsykiatrisk vård. Men det finns även de som lever ute i samhället – som jobbar, tränar på gymmet och firar nyår tillsammans med släkten.
– En psykopat kan vara en person som lever mitt ibland oss, säger Sven-Åke Christianson, professor i psykologi.

”OMEDELBART CHARMIG”


Psykopater kan till en början uppfattas som väldigt öppna och karismatiska. Något som exempelvis kan märkas väldigt tydligt på en större fest.
– Medan många är spända och väntar på första drinken är psykopaten omedelbart charmig och orädd. Han eller hon kan gå fram över golvet och titta främmande djupt i ögonen och fånga hela uppmärksamheten. Det är lätt att bli imponerad, säger Niklas Långström.

”INGET DÅLIGT SAMVETE”


Men plötsligt kan personen bli som förbytt.
– En psykopat manipulerar hänsynslöst för att nå egna mål och känner inget dåligt samvete. Om han eller hon möter motgångar kan förändringen bli kraftig. Han eller hon kan då börja sprida elaka rykten, bli hotfull eller till och med våldsam.
Teorierna om vad det psykopatiska beteendet beror på går delvis isär.
– Mycket tyder på att vissa har en biologisk sårbarhet som i samspel med olika erfarenheter från uppväxten ökar risken för att man utvecklar psykopatiska drag, säger Niklas Långström.
Enligt experterna bör man undvika att hamna i en konflikt med en psykopat.
– Självkart ska man hävda sina egna gränser, men aldrig försöka ”ge igen” eller hota.
– Psykopaten vinner nästan alltid och en kränkt psykopat kan vara farlig, säger Niklas Långström.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hejsan jag ska berätta om en sak och det är viktigt att man veta om och förstår om det.
.
Vem är rasist och vad betyder rasister egentligen hur kan  man se en rasist hur ser ut en rasist?
En rasist är en vanlig människa som  alla andra, men hon eller han har egen åsikt och vill inte se någon som skulle vara ifrån annat länd omkring sig.
Jo den som vill reglera och sätta egen regel och lag mot den person som har utländska bakgrund är rasist,
Hur man kunna veta att den person är rasist?
Jag ska berätta lite om några frågor som fick jag i flera år.
För två veckor sedan på morgonen vi var på väg till jobbet en man frågade mig du är muslim, jag svarade nej det är jag inte jag tror inte på något skrock jag är inte muslim, jag är ateist
Och jag tror inte på någon religion på min åsikt är alla religiösa är skrocken och jag är inte skrockfull (vidskeplig), men han fortsätta och sa jo du är muslim det har sagt dina kompisar som jobbar med dig, sedan jag sa det går inte att du ska bara trycka det är rasistisk att man fortsätta sånt ordet som du använder mot mig.
Om du skickar brev till cheferna måste jag jobbar här eller du du får inte skicka dina synpunkter till oss du bara tänker på ditt jobb inte mer om du såg en person sover där du bryr dig inte det är jag som tar hand om, du måste tystna nu massor kränkande ord jag har aldrig gick ut ifrån min principen, men jag blev jo angrep massor gånger den 24-09-07 klockan 11:00 hon du måste bara jobba di får inte beklaga för något bara jobba och du måste hjälpa andra också, men jag säger så du får inte beklaga mer eller skicka synpunkter till oss eller till cheferna. Han,, ( R knot )sa du får inte bry dig om någon skulle tar droger eller ska sova eller ska åka bort du bara tänker på ditt jobb, du får inte också bry dig om någon skulle dricka spritt på jobbet det är vi som tar hand om honom. Jag svarade så jag jobbar här du är sällan här vi måste tänka på säkerhets marginal på jobbet. Det betyder att vi får inte ta ansvarighet om samhället och vi får inte heller anmäla ett brott till polisen eller någon av myndigheterna. Är det nya politiker med nya regler med nya regeringen?
Den 07,05-09 klockan halv tre på after middagen kom hon och sa följa med till där nere då åkte jag med hon jag fick från kommunalpolitikerna att du har skrivit om jobbet  och du borde stänga av din hemsida di får jo inte ha hemsida det strider mot politikerna i Skövde, jag vem ha sagt det? Så svarade hon, jag fick ifrån stathuset detta informationen därför att kom jag till dig idag  du måste stänga av din hemsida det sa politikerna att du får inte ha hemsida jo det är mot politikerna i Skövde.
Jag jo det är ett fritt land man kan skriva vad man vill, men man kränka inte andra eller angrep inte någon personlig då det är fri att man kan skriva sin åsikt och ha hemsida.
Hon jo men du får inte skriva om jobbet eller arbetsuppgifter på din hemsida. Jag jo man kan skriva om den dåliga lönen och tunga arbete som vi gör det har vi rätt att skriva om.
 Hot mot mig eller hattbrott.
Hon säger om du skicka mer brev eller publicerar något om jobbet då kommer hända dig där uppe , jag vad menar du händer mig där uppe?
Hon sa igen det kommer att hända dig där uppe .
Sedan på kvällen jag ringde till basen och frågade vad menade hon att skulle hända mig där uppe?
Han svarade så hon sa att du själv kan tolka detta ordet då jag visade min bästa vittne och sa om det skulle vara hot polisen tolkar detta ord då ljudet skickat redan utomländs och kanske skulle utredas av F.N som har ansvarig för mig som har skickat min fil till Sverige för att ta i mot mig som asylpolitik.
Det kommer allt samtalt som finns mellan mig och de två personer som kom till mig den 24.09-07 klockan 11:00 på arbetsplatsen på tio olika språket jag har skrivit redan på persiska, kurdiska, arabiska och svenska, då kommer med mer språket om det.
Jag satte mig vid ett bord och läste tidning då kom en gubbe sa du Mohammad  gå bort vi vill läsa tidningen  just nu med kränkande ordet, men jag hade en bra vittne i så fall i fickan för att bevisa om detta ordet som de har använt denna dag på morgonen klockan vara 6 i sju.
Jag sa säger inte sånt till mig jag är inte muslim eller kristen  och jag tror inte på sånt kalla mig inte sånt, vi kan skojar, men inte kalla sånt , då han sa jo ni som är kommer ifrån där nere är likadan alla muslimer jag svarade nej det är jag inte och jag ska förklara för dig att jag tror inte på gud eller någon religion kalla mig inte sånt snälla då annars det blir inte bra kanske lämna detta ordet till polisen om du kalla mig nästa gång sånt ord. Jag sa jo jag är ateist i så fall tror inte på någon skrocken, men jag säger inte något fel ord mot någon religion det är deras problem som tror på sånt jag vill inte snacka om någon religion  kompis hoppas att du fattar mig.
Då man kan se hur en rasist ser ut och veta vem är rasist egentligen.
Det är bara lite del av detta samtalet som vi eller de hade med mig och det finns mer, men det behövs den dag som man vill lägga ut allt då lägger jag ut..
Jag har jätte mycket mer än det som jag har berättat, men det kan komma en dag eller man skiter i det beror väl på hur skulle fungera tills nästa år fortsättning, då kanske blir rättegång om det också.
Om ni har några frågor om detta skrivelse då ni välkommen att ringa mig ´på 07630-98005
Eller Mailas mig  samuel_ku32@yahoo.se då svarar jag på frågorna..
Med vänliga hälsningar samu




här kommer information om... när du vill göra en  brottsanmälan eller tipsa polisen eller har frågor tiita mer på polis hemsidan.
www.polisen.se
eller ring 11414 dygnet runt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar