måndag 7 november 2011

den här filmen handlar om islamiska fundamentalismen som hotar demokrati och frihet i hela världen speciellt Europa för meer information klicka på denna länk som finns under för att kunna se islamiska terror film, obs barn och de som har hjärta problem för inte titta på jag menar barn under 18 år ska inte se denna våldsamma filmen
http://www.dailymotion.com/video/k2V7ho5yWfX78wym5W#from=embed
Fitna -Islamiska terror provocateur, analyse des séquences.

Fitna anti-Islam provocateur, analyse des séquences.
Uploaded by alizoh8. - News videos hot off the press.





 Insert Paragraph

Vad är en psykopat?















Muslimiska möter för att planera om att ta över hela Europa i framtiden och iranska underrättelsetjänsten ligger bakom detta hotet.

Muslimiska möter för att planera om att ta över hela Europa i framtiden och iranska underrättelsetjänsten ligger bakom detta hotet.
Det är ett hot.
Muslimerna ska födda mer barn för att kunna i framtiden ockupera Europa och alla Europiska länder ska bli muslimer.
En hemliga möte mellan muslimiska präster i den irakiska staden  najaf i irak och i iranska staden qum för att planera kräva muslimerna som bor i Europa för att födda mer barn för att kunna mellan 50 och 60 år i framtiden muslimerna kunna ockupera Europa.
Efter Najafs möte de gick överens att skicka hemliga brev till alla shia muslimer även Sunne muslimer så att alla ska fixa mer barn därför att i Eu systemet betala och försörjer barnet och de muslimerna ska inte oroa sig dom kan födda barn hur mycket dom kan.
Om varje en muslimiska familjen skulle fixa 10 eller 15 barn då vet du hur många kan bli och alla ska lära sig båda muslimiska lagen i första hand sedan de kan vara duktiga och ta sig i systemet sedan kan dom gå upp  bli höga personer dom kan ta höga posten inom myndigheten sedan dom kan ta över och göra en kupp och skaffa muslimiska lag så alla kan bli muslimer dom som vill inte bli muslim och ska kvar som fetnehe (Intrig) då avrättas på det muslimiska lagen koranens lag bli första lag i hela Europa.
Men i denna möte  de pratade mer om Sverige, Danmark och Norge plus Finland.
Den iranska underrättelsetjänsten tar ansvarig för att kunna spruta ut i Europa denna ide mellan muslimiska folket som bor i Europa speciellt nordiska länderna.
I denna möte de muslimerna kommer överens  och de tror att det Europiska folket är fega om muslimerna blir mer då dom kommer att ge sig så fort  och bli muslimer.
Även de krävde muslimerna hota de som vågar säga saker mot muslimerna för att lägga ner och prata  illa om islam.
Den denna möten fanns ali sistani , ahmad khatami, jalal aldin zagher  och tio olika islamiska präster från tre olika länder, som planerade om detta för att kräva muslimerna födda mer barn  i Europa för att ta över hela *Europa i framtiden.
Också de krävde muslimiska ungdomar för att resa till Europa och  bo i Europa samtidigt spruta islamiska ide mellan Europiska folket.
Och iranska ambassadör ska satsar på för att skaffa mer muslimiska föreningar för att kunna inom de föreningarna organisera muslimerna i Europa speciellt i Sverige Danmark , Norge och Finland försöker att kunna inom de föreningarna kräva dom länderna för att bygga mer mosker  i dom länderna för att kunna spruta ut inom folket muslimiska ide i Europa.
Iranska ambassaderna ska ligga bakom alla ekonomiska frågor och ska hjälpa till muslimerna för att ta slöja på sig och försöker komma över  de nordiska folket för att alla kunna bli muslimer.
Mvh Samuel
2010-06.30

Vännerna berättar att Jian isolerades än mer när hon flyttade tillbaka till Katrineholm efter skilsmässan för ett och ett halvt år sedan. De försökte få tag i hennes telefonnummer. Men enligt vännerna ville familjen inte att hon skulle ha någon kontakt med dem.
– Hon gjorde allt för att leva upp till sin familjs regler och krav, säger en vän.
När Aftonbladet pratar med Jians bror ger han en helt annan bild.
– Det är bara skitsnack. Det var hennes liv, vi har inte tvingat henne till något, säger storebrodern Rushdi.
Han säger att han inte har någon aning om varför pappan tog Jians liv.
Vännerna är chockade och beskriver den mordmisstänkte pappan som ”världens snällaste”.
En vän tror att pappan bara säger att det är hedersmord, men att det egentligen ligger något annat i botten.
– Hade det varit heder hade han inte väntat i ett och ett halvt år med att mörda henne.
I förrgår häktades pappan vid Nyköpings tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för mord
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8154390.ab

Skottlossning mot buss på Kronoparken KARLSTAD:

Här griper polisen mannen som misstänks ha skjutit mot en buss på Kronoparken vid 12-tiden på tisdagen.
Vid 12.30-tiden kom larmet om skottlossning mot en buss på Fagottgatan på Kronoparken. 
En stund senare greps en 17-årig kille med en luftpistol.


– Han är misstänkt för skadegörelse och brott mot vapenlagen, säger vakthavande befäl Per-Arne Eriksson.


Larmet kom runt lunchtid på tisdagen. En man i röd jacka, med rakad skalle hade skjutit rakt mot en stadsbuss vid en busshållsplats på Fagottgatan på Kronoparken i Karlstad. Det ska ha varit busslinje nummer 15.


Busschauffören och en passagerare blev vittnen till händelsen och de ska nu förhöras av polisen.
– Vi vet att han har riktat pistolen mot bussen, men kan inte säga säkert att han har skjutit. Så vi får se om skadegörelsen går att styrka, säger Per-Arne Eriksson.

Släpptes efter förhör

När polisen fick in larmet var bussen redan vid Carlstads Conference Center. Flera patruller åkte upp mot Fagottgatan och letade efter mannen. En kort stund senare kunde de gripa samt identifiera en man som stämde överens med signalementen.
Han släpptes senare och en polisanmälan upprättades.
– Det finns inga anhållnings- eller häktningsskäl därför släpptes han, förklarar vakthavande befäl.
Enligt vakthavande befäl måste man vara 18 år får att få ha en luftpistol. Dessutom får man inte skjuta ”inom stadsplanelagt område”
Pistolen är tagen i beslag. Inga personer skadades i samband med händelsen.
-------------------------------

Äfaktiskt vi måste plocka upp alla diktatorer oj det bli mycket jobb, vi vill ha nya anställda personal för att kunna plocka upp dem och dem är för många så det bli inte klar på en dag eller två dagar det tar flera månader för att kunna plocka upp diktatorerna ,, hhahahahahah

varför människorna bli diktatur?  jag tror de som bli diktatur är sjuka och har vuxit upp med paranoid och inbillningar galna svartsjuka  sjukdom.  det finns idag mer i mellanöstern  sådana sjukdomar många av diktaturerna är psykopat och vuxit upp med autism och schizofreni t-x  gadafi har schizofreni  ahmadinejad och ali khamnaie har schizofreni .  de bara ljuger för sitt folk  i 32 år bara ljug och avrättningar stenar kvinnor  torterar folk våldtar fångarna i iran i andra diktaturs länderna är samma sak som iranNNU EN S


--------------------KOTTLOSSNING PÅ KRONOPARKEN

Tidigt på morgonen anmälde en man att han blivit beskjuten. Mannen hade parkerat sin bil när han hörde ett skott och kände hur en kula ven förbi hans huvud. Polisen ser mycket allvarligt på det inträffade.

JAG BLEV RÄDD OCH SPRANG

Taxichauffören vill vara anonym men visar här var han stod då han hörde det skottliknande ljudet. Till vänster den lyktstolpe han tror att kulan snuddade vid. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Jag kör taxi och hade precis parkerat bilen i garaget. På vägen hem när jag kommer nära en gatlampa hörde jag ett skottljud nära mina öron. Först blev jag rädd och sprang.
Han sprang från platsen och liksom kröp ihop samtidigt, berättar han. När han kom in i lägenheten tänkte han först att han inte skulle ringa polisen. Men då han 20 minuter senare lugnat ner sig och talat med sin bror, och försäkrat sig om att det inte någon smög omkring utanför huset, valde han trots allt att ringa polisen.
Han har svårt att förklara på svenska. Så när vi frågar hur han ser på natten händelse och det som hände natten dessförinnan, då en man tros ha blivit skjuten i benet i ungefär samma område, rycker hans bror in och svarar:
– Vi var tillsammans nere vid torget när vi såg i morgontidningen om det som hände igår. Vi pratade om det och jag åkte iväg och parkerade hemma. Då ringer han senare och berättar att han blivit beskjuten. Jag sa då till honom att ringa polisen direkt.
Lars-Gunnar Olssonlars-gunnar.olsson@sr.se
--------------------------------------------
taxi förarern ska inte tafsa på tjejerna när få en tjejkund då det bli inte så rolig för honom.
en del av tjejerna tröttnad på polisens arbete de säger till sina killekompisar för att göra det som de vill ha, jag var på en fest för några dagar sedan och det fanns där  7 st tjejer och en av dem frågade om jag skulle hjälpa henne med photoshop för att göra ett vykort till hennes föddelesdag.
Jag sa jag det kan jag göra hon frågade vilken nationalitet jag har jag svarade jag är en kurd då hon blev sur och sa nej jag hatar dem däför att mahmoud som är en kurd och taxiförare har gjort illa min vännine och han tasfade hela tiden på henne när de var på väg  då hon blev väldigt ledsen. då jag sa vi är olika jag är inte samma som dem jag är inte muslim det är muslimerna som gör så.
då hon lugnade ner och kom tilbak och sa förlåt mig  jag blev sur på dig,  sedan jag sa det är lugnt vännen  då nästa dag de har bjudit mig hem och berättat allt som har hänt denna natten  som hon åkte med en taxi och blev schockerad när taxiföraren tafsade på henne underlivet.
Då  nästa dag tjejen kom med två killar och bara roppade på honom för att skulle prata med då han visste och kände igen till tjejen och sprang sedan ringde till polisen att han blev beskjutna bakomryggen, men det var ett stort bluff det hade de  inga  någon vapen 
med sig och
de ville bara fråga honom varför han tafsade sina kamrater.

då när de såg att han ringer till polisen de  också sprang därifrån det är inte rolig att man ljuga om jag träffade inte tjejen själva kunde tro på denna bluffen som kom ut via tidningarna  .



En mindre smäll.
Sedan svischade någonting förbi Mahmoud Palanijafis huvud.
– Jag hade läst om den andra skjutningen tidigare på kvällen så är klart att man blev rädd, säger han.

Det är ingen normal människa som gör något sådant här, säger Mahmoud.
Värmlandspolisen utreder nu två skottlossningar som inträffat inom loppet av ett dygn.
Natten till tisdag sköts en 20-årig man i ena benet på en cykelväg på Kronoparken. Natten till onsdag kom nästa larm – från samma område.
Klockan var runt tre på natten och den 35-årige taxichauffören Mahmoud Palanijafi hade precis avslutat sitt arbetspass. Han parkerade bilen på Posthornsgatan och började gå mot sin lägenhet, som ligger i bostadsområdet mellan parkeringen och Jakthornsgatan.
Plötsligt hördes något.
– Det lät som en blixt, först trodde jag att det var gatlampan som gick sönder, berättar han.
Sedan hörde han hur något passerade alldeles bredvid hans huvud.
– Alldeles vid örat. Det var jättenära, säger han och visar några centimeter med fingrarna.

”Ingen normal människa”

Tidigare på kvällen hade Mahmoud läst i tidningen om tisdagsnattens skjutning. Den skedde bara några hundra meter bort.
– Det är klart att man blev rädd.
Han försökte kura ihop sig medan han sprang från platsen. Han vände sig inte om utan sprang hem till lägenheten och ringde till sin bror Ali.
– Jag sa åt honom att ringa polisen direkt, berättar brodern.
Mahmoud har ingen förklaring till varför någon skulle vilja skada honom. Han har inga ovänner, säger han.
– Det är ingen normal människa som gör något sådant här.
Polisen utreder händelsen som mordförsök. Och man ser inga samband mellan de två rapporterade skjutningarna.
– Vi betraktar det som två helt separata händelser, utan något som helst samröre, säger polisens pressinformatör Tommy Lindh.
Det är inte rolig att tafsa på tjejerna  när taxiföraren få en tjejkund  ska inte tafsa på henne

Undanhåller information

Enligt vad NWT erfar är polisens teori att 20-åringen skottskadats i samband med någon form av uppgörelse. Mannen har mer eller mindre vägrat att samarbeta med polisen.
– Han pratar inte med oss över huvud taget och undanhåller därmed viktig information som kan hjälpa oss vidare i utredningen.
Vad gäller onsdagsnattens händelse är det oklart om det verkligen rör sig om en skottlossning. Polisen har utan resultat sökt efter spår i området.
Trots oklarheterna har polisen beslutat att omedelbart utöka den polisiära närvaron i Karlstadsområdet, med tyngdpunkt på Kronoparken.


– Det gör vi både för att öka tryggheten och för att bedriva kontaktskapade verksamhet, säger Tommy Lindh.


Roj-TV nominerad för Nobels fredspris



Roj-TV nominerad för Nobels fredspris
2011-02-02 Danska Politiken.dk rapporterade idag att 150 politiker och människorättsaktivister har nominerat den Köpenhamnsbaserade kurdiska tv-kanalen Roj-TV till Alfred Nobels fredspris.

Roj-TV står idag inför terroranklagelser i Danmark samtidigt som TV-kanalen har blivit nominerad till Nobels fredspris av ungefär 150 politiker och människorättsaktivister. Bland dessa 150 personer återfinns en tidigare Nobelpristagare; ärkebiskopen Desmond Tutu, som vann Nobels fredspris 1984 för sitt arbete emot Sydafrikas apartheidregim.

Flertalet danskar har också skrivit under denna nominering. Bland annat Tue Magnussen som är styrelsemedlem i det danska FN-förbundet och den danska Helsinkikommittén som påbörjades som en Helsinki watch-grupp. De har tidigare skrivit en rapport om norra Kurdistan (sydöstra Turkiet): "Destroying ethnic identity - The Kurds of Turkey" (1990).

- Jag har signerat nomineringen tillsammans med grundaren av Rehabilitation centret för tortyroffer, Inge Kemp Genefke, och den tidigare chefen för FN:s antitortyrkommitté Bengt Sörensen, säger Magnussen.

Han lägger sedan till:

- Vi har undertecknat nomineringen delvis på grund av att Roj-TV är viktig för kurdernas nationella identitet och delvis på grund av att Roj-TV fallet är ett signifikant uttryck för en mycket oroande praxis som är ett resultat av antiterrorlagstiftning.

Roj-TV har sändningslicens i Danmark och sänder dagligen olika program på kurdiska till kurder i hela världen. Den turkiska regeringen hävdar att TV-stationen har nära kopplingar till det terrorstämplade PKK samt att stationen agerar som språkrör för organisationen.

Politiken.dk rapporterar även om deras tidigare avslöjande där det framgick att anklagelserna mot Roj-TV var ett resultat av politiska påtryckningar från USA och Turkiet. Påtryckningarna riktade sig mot danska politiker och tjänstemän.

rapporterade den 2:a december 2010 om en kohandel mellan den före detta danska statsministern Rasmussen och Turkiet som gällde Roj-TV.

1 kommentar:

  1. CONTACT THE VOODOO SPELL CASTER FOR LOTTERY SPELL,CASINO GAMBLING SPELLS,WIN LOTTERY JACKPOT,EUROMILLION JAKPOT, WIN YOUR CASINO GAMLIN GAMES WITH THE HELP OF A SPELL CASTER DR.OGUDU [OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM]
    Hello all my viewers My name is PETER FRY, from USA INDINA i am 69 years old, I and my wife are very happy for sharing this great testimonies,The best thing that has ever happened in our lifes is how we win the lottery [mega millions jackpot 3 days ago with my wife. I am a man who believe that one day I will win the lottery. finally my dreams came through when i email Dr OGUDU and tell him I need the lottery numbers. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I met the voodoo spell caster online which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell,so I decide to give it a try.I contacted this great Dr and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws were out i was among the first winners. I win [1,000,000 million Dollar] now i am now a big millionaire smile and i am happy with my families. Dr. OGUDU truly you are the best,with these great Dr you can win millions of money through lottery or casino games.I am so very happy to meet these great man now, I will be forever be grateful to you Dr.OGUDU Email him now for your own winning lottery numbers:OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM OR WHATSAPP NUMBER +2348106058254

    SvaraRadera