måndag 7 november 2011

De som begår hedersmord gör det för att de är usla människor som genom en handling




De som begår hedersmord gör det för att de är usla människor som genom en handling som de tror försvarar sin egen heder, faktiskt drar skam över sig själva, mer än de någonsin kan tvätta av i livet.

När det gäller islams roll i hedersmord så beror det helt på hur man ser på religion och religiösa. Kan man hitta "ursäktande texter" i koranen som kan stödja hedersmord? Visst. Kombinera "en muslimsk kvinna får bara gifta sig med en muslimsk man" med "en muslim som avsäger sig tron ska straffas med döden" så kan en muslim tänka "ja men genom att denna muslimska tjej är ihop med denna hinduiska man så lämnar hon islam och därmed har jag rätt enligt koranen att döda henne"

Om jag däremot är en kristen, och jag dödar en arbetande person på en söndag, så kan jag hänvisa till Exodus 35:2 och säga att mitt mord var i enlighet med min kristna tro. Vilka kristna idag följer denna bit? Ska vi verkligen anklaga de muslimer som är helt laglydiga, som inte utför mord eller våldsbrott, för något som någon annan muslim gjort? Självklart inte!

Var och en av de som är religiösa har ett eget ansvar för sina handlingar. Vad som står i deras bibel/koran är ingen ursäkt. Men det betyder också att resten av oss måste förstå att en religiös person inte är ansvarig varken för vad som står i deras heliga text eller vad andra som också kallar sig muslimer/kristna gör.

Om en person som utför ett hedersmord är muslim, gör inte islam som religion varken bättre eller sämre. Islam är som det är, läs koranen om du vill lära dig om den religionen. Att "lära" sig om islam genom hedersmördare är lika dumt som att lära sig om kristendom genom kristna abortläkar mördare, westboro baptist church och andra psychos som gömmer sig bakom kristendomen.

Jag är ateist och starkt kritisk till religioner, men jag är också STARKT emot att anklaga EN ENDA oskydig person för något han/hon inte gjort! Därför spelar det ingen roll hur många av hedersmorden som gjorts som är utförda av muslimer. Så länge det finns oskyldiga, goda muslimer, och det finns det verkligen, så ska man inte dra alla över en kamm.

Vill man sakligt och faktabaserat kritisera religion så kör hårt. Men vill du påstå att folk blir hedersmördade pga religion så har du faktiskt fel. Religionen är bara en ursäkt. Det riktiga ansvaret ligger på individen.
-------------------------
Jag säger åter igen .Varför ??? Hur kan man döda sitt barn ?
Blir ledsen när jag ser alla dessa vackra fina flickor som går en grym död till mötes . Även hemskt för denna flicka barn som undrar vart mamma har tagit vägen . Sverige måste vakna upp och våga ta tag i detta . Det skall vara hårda straff !! men svenska politiker är så fega dom är rädda för att bli kallade rasister för att dom lägger sig i .
Jag tycker att alla som blundar för detta och INTE lägger sig är Rasister . Mycket bra film Samuel ,men sorgsen :(
--------------
islamiska kultur ligger bakom alla hedersmörd i hela världen islam alltid mot kvinnor och islam är anti kvinnor vi säger nej till muslimerna som ska bygga moske i sverige.
---------------
jag hoppas verkligen att detta hedersmord leder till en rättvis diskussion om: mammor som blir hedersmörade, vill skilja sig men inte får, Det är tyvärr så att denna målgrupp får minst uppmärksamhet när det inte är en ung flicka utan barn:-( vi har mött många kvinnor vars tidigare män har kidnappat barnen till gamla hemländer och de får inte det stöd och hjälp de behöver, eller får inte ha pojkvän eller gifta om sig
islamiska kultur ligger bakom alla hedersmörd i hela världen islam alltid mot kvinnor och islam är anti kvinnor vi säger nej till muslimerna som ska bygga moske i sverige.
که‌لتوری دین پاڵپشتی سه‌ره‌کی ژن کوژانن؟


دوای‌ئه‌وه‌ی‌ منداڵه‌كه‌ی‌ ده‌گه‌یه‌نێته‌‌ باخچه‌ی مناڵان‌و ده‌گه‌ڕێته‌وه‌ بۆ ماڵه‌وه‌،باوكی به‌رچه‌قۆی ده‌دات‌و ده‌یكوژێت

به‌یان ناسیح:ئاژانسه‌كانی‌ هه‌واڵ له‌وڵاتی‌ سوید بڵاویانكرده‌وه‌ كه‌ دووشه‌ممه‌ی‌ رابردوو 16/11، ژنه‌ كوردێكی‌ ته‌مه‌ن 21 ساڵ كه‌ خاوه‌نی‌ منداڵێكی‌ دوو ساڵانه‌‌و ماوه‌یه‌كه‌ له‌مێرده‌كه‌ی‌ جیابووه‌ته‌وه‌،
له‌لایه‌ن باوكییه‌وه‌ كوژراوه‌.سه‌ره‌تای هه‌فته‌ی رابردوو، راگه‌یاندنه‌كانی‌ سوید ئه‌وه‌یان بڵاوكرده‌وه‌ كه‌ ژنێكی گه‌نج به‌چه‌قۆ كوژراوه‌و پیاوێكی ته‌مه‌ن 62 ساڵه‌ش له‌سه‌ر ئه‌و رووداوه‌ خۆی داوه‌ته‌ ده‌ستی پۆلیس.
دواتر‌و رۆژی چوارشه‌ممه‌ی‌ رابردوو 18/11، راگه‌یاندنه‌كان رووداوه‌كه‌یان به‌ته‌واوی‌ خسته‌ڕوو، به‌پێی‌ هه‌واڵی راگه‌یاندنه‌كانی‌ سوید، ژنه‌كه‌ ناوی (ژ)‌و ته‌مه‌نی 21 ساڵ بووه‌، سێ‌ ساڵ له‌مه‌وبه‌ر ژیانی‌ خێزانی‌ له‌گه‌ڵ كوردێكدا پێكهێناوه‌ كه‌ یانزه‌ ساڵ له‌خۆی‌ گه‌وره‌تر بووه‌‌و به‌هۆی‌ نه‌گونجانه‌وه‌، چه‌ند مانگێك له‌مه‌وبه‌ر لێی‌ جیابووه‌ته‌وه‌.
هه‌واڵه‌كان ئاماژه‌ به‌وه‌ ده‌ده‌ن كه‌ ئه‌و ژنه‌ دوای‌ ئه‌وه‌ی‌ منداڵه‌كه‌ی‌ ده‌گه‌یه‌نێته‌‌ باخچه‌ی مناڵان‌و ده‌گه‌ڕێته‌وه‌ بۆ ماڵه‌وه‌، باوكی به‌ر چه‌قۆی ده‌دات‌و ده‌یكوژێت.
هه‌ر به‌پێی‌ ئه‌و هه‌واڵانه‌، باوكی‌ ئه‌و ژنه‌ ده‌ستگیركراوه‌ به‌تۆمه‌تی كوشتنه‌كه‌‌و دانی به‌تاوانه‌كه‌یدا ناوه‌.
به‌پێی وته‌ی پارێزه‌ری‌ باوكه‌كه‌، ناوبراو هۆكاری‌ كوشتنه‌كه‌ی‌ بۆ ئه‌وه‌ گه‌ڕاندووه‌ته‌وه‌ كه‌ كچه‌كه‌ی‌ ماوه‌یه‌كه‌ ده‌سه‌ڵات‌و سه‌رگه‌وره‌یی ئه‌وی‌ خستووه‌ته‌ ژێر پرسیاره‌وه‌و به‌پێی ئاره‌زووی‌ ئه‌و نه‌جوڵاوه‌ته‌وه‌.
رۆژنامه‌ی ئافتۆن بلاده‌ت له‌سوید، دوێنێ‌ هه‌ینی، چاوپێكه‌وتنی‌ له‌گه‌ڵ سێ برای ژنه‌ كوژراوه‌كه‌ به‌وێنه‌وه‌ بڵاوكردووه‌ته‌وه‌‌و تێیدا هه‌ر سێ‌ براكه‌ جه‌ختیان له‌وه‌كردووه‌ته‌وه‌ كه‌ له‌باوكیان خۆشنابن‌و كه‌س ئاگاداری‌ ئه‌و كاره‌ی‌ نه‌بووه‌.
-----------------------------------
Pappan var inte ensam”


ANKLAGADES FÖR OTROHET – MÖRDADES Jian, 21, höggs ihjäl av sin pappa – för att hon ska ha kränkt hans heder. Mannen säger att han agerat på eget bevåg. Men många tvivlar. ”Jag tror inte att en pappa vaknar en dag och kommer på att han ska mörda sin dotter. Det finns alltid planering bakom”, säger Sara Mohammad, ordförande i riksföreningen Glöm aldrig Pela och Fadime.
Foto: PRIVAT

I går hölls en manifestation på stortorget i Katrineholm.

Hans advokat tror att fler är inblandade i mordet på Jian
KATRINEHOLM/GÖTEBORG. Pappan har tagit på sig mordet.
Men vänner, experter och hans egen advokat tror att fler personer kan vara inblandade.
– Det är aldrig en ensam gärningsman, säger Sara Mohammad, från riksföreningen Glöm aldrig Pela och Fadime.
Den 62-årige adoptivpappan säger att han agerade på egen hand när han högg ihjäl Jian, 21, i trappuppgången i Katrineholm. Anledningen var att hon kränkt hans heder.
Men experter, personer runt familjen och till och med 62-åringens advokat tror att fler måste ha åtminstone gett sitt godkännande.
– Jag har ställt frågan direkt till min huvudman och han förnekar det. Han säger att det är hans (eget beslut) helt och hållet, säger advokaten Bo Johansson.
Fler kan bli aktuella
Han har hört flera personer betvivla detta.
– De har svårt att tro att han har gjort det själv, säger advokaten.
– Ett erkännande ska ju styrkas det också, så vi får väl se vart det tar vägen.
Enligt åklagare Anna Carlsson Lundh tyder det mesta på att pappan är ensam gärningsman, men hon utesluter inte att fler personer kan bli aktuella i utredningen.
– Vi måste vara öppna för att saker och ting kan förändras under utredningens gång. Därför måste vi vända på alla stenar, säger hon.
Jians adoptivbröder har starkt tagit avstånd från pappans gärning.
– Vi är helt emot det och kommer aldrig att förlåta honom, säger storebrodern Rushdi.
Och Jians exman säger att han är chockad över det som hänt.
I går hölls en manifestation mot hedersmord på stortorget i Katrineholm. En av talarna var Sara Mohammad, ordförande i riksföreningen Glöm aldrig Pela och Fadime.
Enligt henne är oftast hela familjen involverad vid hedersmord.
– Det är aldrig en ensam gärningsman. Jag tror inte att en pappa vaknar en dag och kommer på att han ska mörda sin dotter. Det finns alltid planering bakom, säger hon.
”En infekterad relation”
Jians familj var inte där.
Däremot Taki Mohammed, som säger att han är nära vän till familjen.
– Det som har hänt är inte hedersmord. Det är en infekterad relation mellan en far och hans dotter, säger han.
Flera av Jians vänner berättar att hon var mycket hårt hållen av familjen – något bröderna förnekar.
– Det kändes som hon levde i ett fängelse. Hon har det bättre där hon är nu, men jag skulle aldrig önska henne det sätt som hon dog på, säger en av vännerna.
Rykten om kärleksaffär
Enligt vännerna var Jian lycklig med sin make i Göteborg.
Men efter en påstådd kärleksaffär tvingades hon att skilja sig och flytta hem till familjen i Katrineholm.
Av dokument från vårdnadstvisten framgår det att anklagelserna, enligt Jian, var falska och uppstod efter att hon blivit skjutsad av en granne.
Grannen är chockad över att ryktena kan ha lett till hennes död, och säger, precis som Jian, att de är grundlösa.
– Han frågade själv om jag kunde skjutsa hans fru till skolan och det gjorde jag.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8154390.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8157471.ab?ref=nf

Pappan häktades i torsdags på sannolika skäl misstänkt för m
Pappan häktades i torsdags på sannolika skäl misstänkt för mordet på sin dotter.

Hon spred alltid glädje

levde för sin son Jian, 21, knivmördades i måndags och pappa
LEVDE FÖR SIN SON Jian, 21, knivmördades i måndags och pappan – som har erkänt dådet – ska ha sagt att det handlade om familjens heder. Jian var skild, anklagades för otrohet och hade nyligen genomgått en vårdnadstvist. Enligt vänner var hon isolerad och hårt hållen av familjen, men Jians bröder tar avstånd från pappan och ger en annan bild. ”Det var hennes liv, vi har inte tvingat henne till något”, säger storebrodern Rushdi till Aftonbladet.
Foto: PRIVAT

Vännerna om mördade Jian, 21: Hon var underbar men kontrollerades hårt

GÖTEBORG. Småbarnsmamman Jian blev bara 21 år – hon mördades för familjens heder.
Enligt vänner var hon levnadsglad men hårt hållen av familjen.
Hennes exman säger att han fortfarande inte kan förstå.
– Vi måste alla dö. Men inte så här, 
äger han.
Pappan gick i måndags själv till polisen hemma i Katrineholm och erkände att han knivmördat sin dotter Jian. Enligt hans advokat ska han ha sagt att det handlade om familjens heder.
Jians bröder har tagit kraftfullt avstånd från pappans gärning.
– Vi kommer aldrig att förlåta honom, säger storebrodern Rushdi till Aftonbladet.

Fick inte gå på fest

Olika bilder framträder när Aftonbladet pratar med människor i Jians omgivning. En vän beskriver familjen som visserligen traditionell men vänlig.
En annan säger att Jian var hårt hållen, att hon inte fick gå på fester, eller hälsa på vänner. Att familjen kontrollerade hennes handlande.
– Hon var alltid så glad, trots allt hon gick igenom, säger en kamrat.
– Hon spred alltid glädje, hon fick alla att skratta, säger en annan.
Hon var målmedveten i skolan. Enligt en vän hade hon medelbetyg. Efter gymnasiet ville hon läsa till socionom.
Men kärleken kom emellan.
Efter andra ring gifte Jian sig och flyttade till Göteborg för tre år sedan.
– När han friade var hon så lycklig. Hon trodde faktiskt att hon hade hittat någon som hon kunde vara lycklig med, säger en vän.
Och när hon blev mamma för två år sedan levde hon upp.
– Hon levde för den pojken, säger en vän.
– Hon var faktiskt en underbar tjej, säger en annan.
Men Jian och maken skilde sig och hamnade i en infekterad vårdnadstvist, som inte avgjordes förrän nyligen i hovrätten.

Anklagad för otrohet

Enligt exmaken hade hon en affär med en annan man.
Helt felaktiga påståenden, berättar Jian i den vårdnadsutredning om parets son som följde efter skilsmässan. Enligt Jian hade hon skjutsats hem av en manlig granne. Och därför anklagats för otrohet.
Vänner till Jian hävdar att exmakens familj låg bakom skilsmässan och hade förskjutit henne. Enligt vad Jian berättar i utredningen ska de ha kallat henne hora.
Exmaken förnekar att familjen bestämt över hans beslut.
– Det var mitt eget beslut.
När Jian mördades var han utomlands.
– Jag blev chockad. Jag har ingen aning om varför han gjorde det. Vi måste alla dö. Men inte så här, säger han.

Familjen: Skitsnack

Vännerna berättar att Jian isolerades än mer när hon flyttade tillbaka till Katrineholm efter skilsmässan för ett och ett halvt år sedan. De försökte få tag i hennes telefonnummer. Men enligt vännerna ville familjen inte att hon skulle ha någon kontakt med dem.
– Hon gjorde allt för att leva upp till sin familjs regler och krav, säger en vän.
När Aftonbladet pratar med Jians bror ger han en helt annan bild.
– Det är bara skitsnack. Det var hennes liv, vi har inte tvingat henne till något, säger storebrodern Rushdi.
Han säger att han inte har någon aning om varför pappan tog Jians liv.
Vännerna är chockade och beskriver den mordmisstänkte pappan som ”världens snällaste”.
En vän tror att pappan bara säger att det är hedersmord, men att det egentligen ligger något annat i botten.
– Hade det varit heder hade han inte väntat i ett och ett halvt år med att mörda henne.
I förrgår häktades pappan vid Nyköpings tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för mord.

hej på er mina kära läsare jag gratulerar internationella kvinnodagen

hej på er mina kära läsare  jag gratulerar internationella kvinnodagen kanske ni har hört eller sett hur kvinnorna bli behandlas i den islamiska världen kvinnorna bli stenas bli torteras även bli avrättas därför att ville välja själv och ville bestämma själv ville välja den man som hon tycker om, men hon har blivit dödad eller mördad av psykiskt sjuka religösa män i mellanöstern.
så ni kan kolla på de video klipar som finns under och lämna synpunkten .
mvh samuel ku

frihet och likhet är ett ord bara utan praktik
-------------------------------

hej på er mina goda läsare jag önskar er en fin påskdag glad påsk på er alla

hej på er mina goda läsare  jag önskar er en fin påskdag glad påsk på er alla.
Bilder hochladen
Bilder hochladen
Rozenfestival-Lottum-2008-(79)

en kille var på väg hem i kronoparken attackerade av 20 män

Släktfejd kan ligga bakom storbråk

en kille var på väg hem i kronoparken attackerade av 20 män som alla har utländska bakgrund.
vi kräver regeringen och alla politiska partiet för att utvisa dem son vill inte respektera svenska lag och regler.
de som begår för brott ska utvisas tycker jag enda lösningen utvisning kan lösa brottslingar i samhälle vi vill ha ett fint och rent samälle utan brottslingar och terrorister.
det som har hänt i kronoparken mot den kille är mordförsök, .
enligt vittne de bevapnade med olika vapen och skulle kidnappa honom också de hade en bil med sig för att köra bort honom sedan döda honom.

(UPPDATERAD) Fyra män sitter anhållna efter ett stort bråk med ett 20-tal personer inblandade på Kronoparken i Karlstad vid midnatt mot söndagen.
Alla inblandade är väldigt förtegna eller vägrar att uttala sig, säger polisens förundersökningsledare Thore Persson. Det är samma sak med vittnena, de säger ingenting.
Men enligt polisen verkar det röra sig om en släktfejd, om två grupperingar som bråkat med varandra. Bråket utspelade sig utomhus på Fagottgatan.
De anhållna männen är mellan 17 och 48 år gamla, samtliga är misstänkta för grov misshandel, alternativt misshandel.
En person skadades i bråket och fördes till Centralsjukhuset. Han ska ha blivit slagen i huvudet men någon form av tillhygge. Enligt polisen är han inte allvarligt skadad.
Efter bråket gjordes husrannsakan på ett antal adresser. Några vapen påträffades inte.

Nytt system ger snabbare utredningar

Polisens utredningar kommer att bli snabbare då man nu inför ett nytt tekniskt system som gör att poliserna, här Rickard Ellström, kan bli klara med en utredning direkt på brottsplatsen. Det innebär också att alla polisbilar utrustas med datorer där anmälningar skrivs in.
Snabbare och effektivare utredningar.
Det ska bli följden när polisen nu infört ett nytt tekniskt system.
Och på så sätt ska polisen få mer tid att synas ute på gator och torg.
Systemet har utvecklats under flera år och testats av polisen i Östergötland. Nu har Värmlandspolisen också börjat använda det.
För polismannen på fältet kommer det kanske främst märkas genom att varje polisbil utrustas med en dator. I den skrivs anmälan som sedan skickas till en förundersökningsledare för kontroll. Sedan vidarebefordras, vid enklare brott, den färdiga utredningen direkt till en åklagare i samma system.
Med andra ord görs utredningsarbetet klart ute på brottsplatsen.
Så har det inte varit tidigare. I stället fick poliserna åka till stationen för att skriva en anmälan som sedan gick vidare via flera olika utredare innan den till slut hamnade hos åklagaren.
Den största fördelen är att polisen vinner tid.
– Om vi tar en person för olovlig körning en måndag så kan åklagaren ha skrivit ut strafföreläggandet på tisdag, säger projektledare Tord Larsson
Något som tidigare kunde ta upp emot en vecka.
Och den tid som vinns kan ägnas åt annat.
– Vi ska vara mer synliga och sedan är det naturligtvis bra för brottsoffren om rättsprocessen går fortare, säger Rolf Sandberg, operativ chef vid Värmlandspolisen.
Till en början kommer fem brottstyper att hanteras i det nya tekniska systemet bland dem rattfylleri, brott mot knivlagen och stöld/snatteri i butiker. Det ska sedan byggas ut successivt och i slutet av 2013 ska alla brott hanteras i systemet.
Systemet, som kallas Pust, har utvecklats tillsammans med de som ska använda det, det vill säga poliserna själva.
Och polisen i Östergötland, som varit pilotlän för Pust, är nöjd.
– I början var det kanske taggarna utåt men nu är det frid och fröjd, säger Tord Larsson.

det handlar om den psykopat personen som attackerade mig med en yxa den 30 mars 2011

det handlar om den psykopat personen som attackerade mig med en yxa den 30 mars 2011.
om man skulle bli osams med en psykopati person så det kan hända någon gång att psykpaten komma att attackera den person som är osmas med.
en psykopat attackerade mig med en yxa i karlstad  med en yxa.
också hans familj begick för en kedja brott. hans barn som är stora brukar ringa via datorer till pizzeria för att leka med pizza ägarna de laddar ner ett program som heter freecall  sedan sätter lite pengar för att kunna ringa då de brukar ringa och hota folk till exempel de terroriserade en familj flera gånger då de har spårat samtalet och hittade hans söner så blev bråk de hade rättegång  i föra året sedan dem hade rättegång igen för att eldade upp två skolor i karlstad.
de använder två olika program som man kan sätta pengar in och ringa det är www.,skype.com och www.freecall.com också www.voip.com
det kommer mer information om psykopaten.
psykopaternas misstänksama är hallick arbete folk har sett droger frihet missbruk.

Psykopatens väsen

Ordet psykopat har en stark negativ klang för de flesta människor, ordet används ofta som ett skällsord. I dagens film och litteratur är intresset stort för psykopati.
Psykopaten är ofta en charmig person, som lätt blir omtyckt vid första kontakten.
En psykopat är med en enkel förklaring en person som saknar förmågan att känna empati med sin omgivning. En psykopat vet vad som är rätt och fel, men tycker att han står över de regler och normer som finns i samhället. Han saknar vad man normalt kallar samvete.

Psykopaten vet vad han vill och är beredd att göra vad som helst för att få sin vilja igenom. Psykopaten tar gärna åt sig äran när saker går bra men ser till att andra får skulden för misslyckanden.
Psykopaten är en farlig person att bli osams med eftersom psykopaten kommer göra allt som finns i hans makt för att få sin vilja igenom. Du kan aldrig vinna mot en psykopat. Det enda du kan göra är att isolera dig från psykopaten. Dvs se till att du slipper direkt kontakt med personen.

Tidigare trodde man att psykopaten alltid var en man. Senare forskning har visat att det lika gärna kan vara en kvinna. Kvinnliga psykopater är ofta svårare att upptäcka, eftersom dessa inte lika ofta tar till våld. Enligt vissa författare har ca 4% av befolkningen sådana beteendestörningar att de uppfyller de kriterier som finns för en psykopat.
Den här sidan är skriven av en nyfiken lekman inom området och bör endast ses som en ytlig översikt över ämnet beteendestörningar och psykopati.

Vill du veta mer om ämnet läs gärna de böcker som finns i litteraturlistan.

1 kommentar:

  1. CONTACT THE VOODOO SPELL CASTER FOR LOTTERY SPELL,CASINO GAMBLING SPELLS,WIN LOTTERY JACKPOT,EUROMILLION JAKPOT, WIN YOUR CASINO GAMLIN GAMES WITH THE HELP OF A SPELL CASTER DR.OGUDU [OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM]
    Hello all my viewers My name is PETER FRY, from USA INDINA i am 69 years old, I and my wife are very happy for sharing this great testimonies,The best thing that has ever happened in our lifes is how we win the lottery [mega millions jackpot 3 days ago with my wife. I am a man who believe that one day I will win the lottery. finally my dreams came through when i email Dr OGUDU and tell him I need the lottery numbers. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I met the voodoo spell caster online which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell,so I decide to give it a try.I contacted this great Dr and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws were out i was among the first winners. I win [1,000,000 million Dollar] now i am now a big millionaire smile and i am happy with my families. Dr. OGUDU truly you are the best,with these great Dr you can win millions of money through lottery or casino games.I am so very happy to meet these great man now, I will be forever be grateful to you Dr.OGUDU Email him now for your own winning lottery numbers:OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM OR WHATSAPP NUMBER +2348106058254

    SvaraRadera